2021-11-12 07:43:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ma szükséged lehet egy kis nyugalomra, hogy magadra találj

Napi horoszkóp november 12-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint megbékélésre, megállapodásra szólítanak fel téged a csillagaid. Ha eddig morgolódtál, elégedetlenkedtél is a partnereddel, ma végre meglátod a jó oldalát is. És azt is, hogy hogyan forrasztható össze az, ami eltörni látszott.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Nem alkuszol semmiben: amit elterveztél, abból nem engedsz. Még akkor sem, ha magad is látod már, hogy nem a helyes utat választottad. Jó, indulj el dérrel-dúrral, de azért közben még korrigálhatsz, ha már senki sem látja!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Körülötted észrevétlenül egyre színesebb lesz a világ. Ezt annak is köszönheted, hogy vibráló, gondtalan egyéniségeddel sokakat magadhoz vonzol. És annak is, hogy mindig partner tudsz lenni minden beszélgetésben.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Hiába adott egy rokon, vagy ismerős jó szándékkal tanácsot, mégsem értél célt vele. Magánügyekben talán bölcsebb is, ha a saját fejed után mész. A más útján, hiába jó, nem találod meg a saját kibontakozásodat. Szerelemben pláne!
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Új megoldásokat keresel, és ezzel összefüggésben új feladatokat kellhet végrehajtanod. Ez pedig nagy erőfeszítésedbe kerülhet, különösen, ha már nagyon beleragadtál a megszokott kerékvágásba. Ám ha egyszer sikerül kizökkenned, semmi nem állíthat meg.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nézz szembe végre a munkahelyi problémákkal. Ha eddig meg is engedték neked a csillagaid, hogy húzz-halassz valamit, ma már meg kell találnod a kiutat. Ebben most a csillagok is segítenek.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Te tudod igazán, hogy az élet az örömről szól: keresed is azt minden erővel. Ma ehhez nem kell túl messzire menned: minden az öledbe hullik. A munkatársaiddal is nagyon jó napot tölthetsz együtt, és a kedvesed is szeretettel vár.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma szükséged lehet egy kis nyugalomra, hogy magadra találj, és tisztán lásd, halld a gondolataidat. Valami kezd megfogalmazódni benned, aminek szeretnél formát adni. Lehet ez a munkával, vagy egyéni terveiddel kapcsolatos dolog is.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A jövőteremtés a Nyilasoknak megy a legjobban. Most is így van: a társaság is ezt várja tőled. Akikkel csak ma beszélgetsz, végül mind valahogy a terveit kezdi ecsetelni. És te ebben segíthetsz. Tanáccsal, hittel, biztatással.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Az önmagad megtalálásához vezető út rögösebb, mint gondoltad volna. De azt jól érzed, hogy az önbizalmadat erősítened kell. Ha támadás ér, akkor az is azért van, hogy megerősödj a küzdelemben.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ne csodálkozz, ha nem mindenki képes lépést tartani veled: a gondolataid száguldanak, és a szavakba csak jó, ha a felük jut. Hogyan is juthatna el a másik fülébe? A mai napon fokozottan ügyelj a mondataid egyértelműségére!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ma mindenkit sikerül kedvesnek látnod, még azt is, akit egyébként annyira nem kedvelsz. A társad is melegebb szívvel közeledik feléd. Bátorítsd, ne állj ellent a közeledésének!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: